Ruma: Mališani u kabinetu predsednika

Povodom Decije nedelje u Gradskoj kući u Rumi organizovan je Dan otvornih vrata. Ovo je postalo tradicija, a mališani su imali prilika da postavljaju pitanja predsedniku opštine Ruma i njegovim saradnicima. Počašćeni su slatkišima, a predsedniku su odneli i skromne poklone.

deca5

Ništa lepše od dečije graje u kući u kojoj se donose važne odluke. Dan otvorenih vrata je prilika da predsednik opštine i njegovi saradnici odgovaraju na pitanja najmladjih koja nekada mogu biti mnogo teža od nekih političkih. Predsednik opštine Ruma danas je dobro prošao, pitanja i zahtevi nisu bili tako teški.

deca4

Predsednik opštine Ruma i njegovi saradnici poručili su deci da prvo slušaju svoje roditelje, a potom i vaspitače i nastavnike. Predsednik Mančić je u jednom trenutku rekao i da bi voleo da je sada u njihovim godina, ali i da se u njihovom društvu oseća kao dete. Gde su mališani tu su i pokloni i slatkiši. Predsednik je dobrio poklon od predškolaca, koji su počašćeni slatkišima baš kao i njihovi nešto stariji drugari, djaci prvaci.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*