Prijavite se za kolektivno venčanje!

Grad Sremska Mitrovica i ove godine organizuje kolektivno venčanje, koje će biti održano 12. novembra u Gradskoj kući u 13 časova. Nakon ceremonije venčanja, a ukoliko vremenski uslovi dozvole, mladenci će prošetati centralnim ulicama grada.

Prema rečima načelnika gradske uprave za opšte i zajedničke poslove Miroslava Jokića,  venčanje je potpuno besplatno, uz poklon šampanjac i vikend medeni mesec za sve buduće mladence sa teritorije grada koje se budu venčali 12. novembra u mitrovačkoj Gradskoj kući.

– U zavisnosti od broja prijava, pustićemo da to traje do poslednje nedelje pred venčanje, s obzirom na to da smo prošle godine imali zaista veliki broj prijavljenih parova, pa smo bili prinuđeni i da obustavimo prijavljivanje, rekao je načelnik Jokić dodavši da je želja i namera grada da ova manifestacija postane tradicionalna i jedna od mnogih po kojoj će Mitrovica biti prepoznatljiva.  vencanje1

Ono što će najviše značiti svim budućim mladama, koje žele da svoje sudbonosno “Da” kažu baš na ovaj način, jeste to da im grad Sremska Mitrovica poklanja venčanicu po izboru, frizuru, šminku i bidermajer. Uz besplatno snimanje i koktel tu su i brojna iznenađenja za mladence, koja će biti otkrivena tek na dan venčanja.

Grad Sremska Mitrovica poziva sve zainteresovane parove da se prijave na kolektivno venčanje u najkraćem roku, na broj telefona 022/610-261 ili putem e-mail adrese: kolektivnovencanjesm@sremskamitrovica.org.rs.

Na prvom kolektivnom venčanju, organizovanom prošle godine u Sremskoj Mitrovici, sudbonosno “Da” zajedno je izgovorilo 27 parova. Prema rečima i utiscima onih koji su ovo već iskusili, organizacija venčanja bila je na vrhunskom nivou, uz brojne poklone, zajedničke fotografije i toplu preporuku svima da probaju ovako da se venčaju.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*