Prijave za Bogojavljensko plivanje za Časni krst Prijave za Bogojavljensko plivanje za Časni krst
Srpska pravoslavna crkvena Opština Ruma i Sportski savez Opštine Ruma, pod pokroviteljstvom Opštine Ruma, organizuju tradicionalno Bogojavljensko plivanje za Časni krst. Ono će se... Prijave za Bogojavljensko plivanje za Časni krst

Srpska pravoslavna crkvena Opština Ruma i Sportski savez Opštine Ruma, pod pokroviteljstvom Opštine Ruma, organizuju tradicionalno Bogojavljensko plivanje za Časni krst. Ono će se održati u nedelju, 19. januara 2020. godine, u 12:00 časova, na jezeru Borkovac. Svi zainteresovani mogu se prijaviti u Sportskom savezu Opštine Ruma, Veljka Dugoševića 100, ili na telefon 022/474-972. Rok za prijave je 17.01.2020. godine, nakon čega će uslediti lekarski pregledi svih prijavljenih plivača.

Za sve zainteresovane građane biće organizovan besplatan autobuski prevoz do Borkovca. Autobus kreće ka Borkovcu u 11:00 časova, iz Orlovićeve ulice sa stajališta kod zgrade Opštinske uprave (stari DDOR). Povratak je u 12 časova i 45 minuta, a autobus će građane čekati kod bazena “Borkovac”.

Nema još komentara.

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Skip to toolbar