Predsednik Vučić počasni građanin Opštine Vladimirci

Povodom dana Opštine Vladimirci, na svečanoj sednici Skupštine opštine, predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću dodeljeno je zvanje počasnog građanina, što je najviši vid priznanja Opštine. Odlukom o praznicima i priznanjima Opštine Vladimirci, predviđeno je da zvanje počasnog građanina, Skupština opštine dodeljuje istaknutim pojedincima za postignute izuzetne rezultate i dostignuća u svim oblastima stvaralaštva od značaja za unapređenje, razvoj i afirmaciju naše zemlje i Opštine Vladimirci. Plaketu je u ime predsednika preuzeo izaslanik Milorad Veljović, koji je istakao da su Vladimirci treća opština, u kojoj u ime predsednika preuzima ovo značajno priznanje. „

Veliko mi je zadovoljstvo i čast da u njegovo ime primim ovu plaketu, tim pre što sam danas video iskreno zadovoljstvo naroda predsednikovim radom, na šta svi treba da budemo ponosni“, rekao je Veljović i naglasio da su to dela koja se vide. „To nije priča, nego sve što se radi, to se i vidi“, kaže Veljović. On ističe da je 10 godina bio direktor policije, ali da mu je posao savetnika za bezbednos predsednika Vučića velika čast i, kako kaže, nešto što čovek najviše može da poželi u životu.

Predsednik opštine Milorad Milinković podsetio je da se ove godine obeležava 95 godina od proglašenja Vladimiraca za varošicu i izrazio veliko zadovoljstvo odlukom Skupštine da tim povodom predsednika Srbije proglasi za počasnog građanina. „Predsedniku Vučiću zahvalni smo za brojna ulaganja u naš kraj“, rekao je Milinković i podsetio da je u Mačvi u različite infrastrukturne projekte uloženo tri milijarde dinara, odnosno oko 25 miliona evra. „Vladimirčani su posebno zahvalni na rekonstrukciji Doma učenika Posavotamnavske srednje škole i još pamte veličanstven doček, koji su priredili predsedniku u februaru ove godine, kada je u okviru kampanje „ Budućnost Srbije“ posetio naše mesto“, precizirao je Milinković.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*