„Podrška, ne perfekcija“: Pećinački vrtić nastavlja sa podrškom roditeljima

Predškolska ustanova „Vlada Obradović Kameni“ iz Pećinaca i ove školske godine nastavlja sa programom podrške roditeljima putem programa „Podrška ne perfekcija“, koji se realizuje u saradnji sa Fondacijom Novak Đoković.

Drugi ciklus programa „Podrška ne perfekcija“ realizuje se kroz deset interaktivnih, dvosatnih radionica, tokom kojih će učesnici biti u prilici da dobiju praktične savete stručnjaka o znanju i veštinama koje su potrebne za rešavanje konkretnih, svakodnevnih izazova, a sve u cilju kvalitetnijeg razvoja deteta i njegovog mozga.

Prvi opšti roditeljski sastanak, na kome će roditelji dobiti detaljne informacije i tokom kojeg će se formirati dve grupe od po 16 roditelja, održaće se u ponedeljak 30. oktobra u 18.00 časova u vrtiću u Pećincima, kojem će prisustvovati i predstavnici Fondacije Novak Đoković. Pozivaju se roditelji ali i budući roditelji i staratelji dece od 0 do 6 godina sa teritorije pećinačke opštine, da dođu na prvi sastanak i bliže se upoznaju sa programom i uključe u njegovu realizaciju, koja počinje tokom prve nedelje novembra.

Izvor: pecinci.org

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*