Pećinci: Dragana Krstić novi načelnik Opštinske uprave

Na sednici Opštinskog veća opštine Pećinci, održanoj 27. februara, većnici su doneli odluku o postavljenju Dragane Krstić na mesto načelnika Opštinske uprave opštine Pećinci, koje je ostalo upražnjeno nakon što je prethodni načelnik Željko Trbović izabran za predsednika opštine. Dragana Krstić je diplomirani pravnik, a u pećinačkoj Opštinskoj upravi je zaposlena od 2014. godine. U periodu od 2014. do 2016. godine radila je na poslovima sekretara Opštinskog veća, a u februaru 2016. imenovana je na mesto zamenika načelnika Opštinske uprave.

Na istoj sednici, članovi Opštinskog veća su dali saglasnost na Odluku o izmeni Odluke o budžetu Opštine Pećinci za 2018. godinu, a kako je objasnio zamenik predsednika opštine Zoran Vojkić, ovaj rebalans je bio neophodan, kako bi u budžetu bila projektovana i sredstva za dva značajna projekta.

„Reč je o projektu rekonstrukcije osnovne škole u Brestaču vrednom 20 miliona dinara, sa kojim ćemo konkurisati kod Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice, projektu rekonstrukcije Aksentijevog kućerka u Ogaru vrednom 10 miliona dinara, sa kojim ćemo konkurisati kod Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija“, objasnio je Vojkić.

Izvor: pecinci.org

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*