Participativno budžetiranje – uređen park u centru Vognja

U samom centru Vognja, u rumskoj opštini, uređen je park, dečiji kutak za razonodu i druženje.  Kroz projekat „Participativno budžetiranje“ Opština Ruma je obezbedila sredstva za uređenje parka koji će biti značajno mesto u selu za rekreaciju i zabavu mališana, ali i starijih meštana.

Prilikom obilaska parka u Vognju, predsednik opštine, Slađan Mančić je izjavio da je park još jedan od pokazatelja da Opština služi volji građana . „Ovaj park u centru Vognja privlači veliki broj dece koja su, vidim, srećna, zadovoljna i razdragana. Zadovoljni smo i mi i Savet MZ što je posao kvalitetno odrađen, počevši od mobilijara, staza, behatona, rasvete, zelenila u vidu čempresa koji su posađeni, zaštitne ograde, pa i do samih zelenih površina gde je posejana trava, koja će tek nići. Verujem da će ovo biti omiljeno mesto voganjskim mališanima i da će ovde uživati bezbrižno“, kazao je Mančić.“

Opština Ruma je za uređenje parka u Vognju izdvojila blizu dva miliona dinara, a u okviru Participativnog budžetiranje slede i novi radovi na izgradnji i uređenju dečijih igrališta na više lokacija u gradskim i seoskim mesnim zajednicima.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*