Otvorena prva, letnja sezona u Fruškim Termama

Od danas Fruške Terme, ponovo dočekuju posetioce. Juče je povodom otvaranja prve letnje sezone upriličena svečanost za prijatelje i goste tog objekta. Organizovan je obilazak smeštajnih kapaciteta, wellness centra, kongresnih sala i zabavnog sadržaja, čemu je prethodilo obraćanje asistenta generalnog menadžera Aleksandra Cicmila uz kratku prezentaciju kompleksa Fruške Terme. 

Hotel Fruške Terme predstavlja prve terme u Srbiji, posedujući preko 200 luksuzno opremljenih soba i apartmana, sa impozantnim wellnes centrom površine preko 7500 m/2 i 1500 m/2 vodenih površina koje daju osećaj kao da ste na moru. Od danas počinje prva letnja sezona u tom kompleksu, a Aleksandar Cicmil je istakao da je sve spremno za novi početak. 

Fruške terme su od Beograda udaljene 70 km, a od Novog Sada svega 23 km. Nalaze se samo na korak od Nacionalnog parka Fruška gora. U blizini se nalazi Avantura park, u vijugavom spustu od 450 metara, sa više od 30 platformi i tridesetak smerova različitih težina, tako da sadržaji koje ovaj hotelski kompleks pruža sa čitavim svojim okruženjem, nude za svakog gosta po nešto. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*