Otvorena prva, letnja sezona u Fruškim Termama Otvorena prva, letnja sezona u Fruškim Termama
Od danas Fruške Terme, ponovo dočekuju posetioce. Juče je povodom otvaranja prve letnje sezone upriličena svečanost za prijatelje i goste tog objekta. Organizovan je... Otvorena prva, letnja sezona u Fruškim Termama

Od danas Fruške Terme, ponovo dočekuju posetioce. Juče je povodom otvaranja prve letnje sezone upriličena svečanost za prijatelje i goste tog objekta. Organizovan je obilazak smeštajnih kapaciteta, wellness centra, kongresnih sala i zabavnog sadržaja, čemu je prethodilo obraćanje asistenta generalnog menadžera Aleksandra Cicmila uz kratku prezentaciju kompleksa Fruške Terme. 

Hotel Fruške Terme predstavlja prve terme u Srbiji, posedujući preko 200 luksuzno opremljenih soba i apartmana, sa impozantnim wellnes centrom površine preko 7500 m/2 i 1500 m/2 vodenih površina koje daju osećaj kao da ste na moru. Od danas počinje prva letnja sezona u tom kompleksu, a Aleksandar Cicmil je istakao da je sve spremno za novi početak. 

Fruške terme su od Beograda udaljene 70 km, a od Novog Sada svega 23 km. Nalaze se samo na korak od Nacionalnog parka Fruška gora. U blizini se nalazi Avantura park, u vijugavom spustu od 450 metara, sa više od 30 platformi i tridesetak smerova različitih težina, tako da sadržaji koje ovaj hotelski kompleks pruža sa čitavim svojim okruženjem, nude za svakog gosta po nešto. 

Nema još komentara.

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Skip to toolbar