Online sajam preduzetništva Vojvodine (VIDEO)

Sajam preduzetništva Vojvodine, prvi sajam tog tipa u onlajn formatu, održava se danas i sutra , na platformi Novosadskog sajma: ExpoOnline.rs. Sajam je namenjen ne samo privrednicima iz Vojvodine i Srbije, već svima koji žele da ojačaju i razviju svoj biznis, a prijavljeno je oko četrdeset izlagača iz različitih oblasti. Sajam zajednički orgnizuju Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam i Novosadski sajam.

Ovogodišnji sajam preduzetništva kreiran je u virtuelnom okruženju sa ciljem da se privrednici upoznaju, uspostave kontakt, razmene ideje, ugovore poslove, pronađu potencijalne investitore, korisnike, distributere, inovatore. Manifestacija koja će trajati dva dana je i  prilika i da se dobiju informacije o aktuelnim konkursima i merama Pokrajinske vlade, kao i fondovima namenjenim za pomoć mikro, malim i srednjim preduzećima.

Tokom dva dana sajma predstaviće se oko četrdeset izlagača iz različitih sektora privrede uz konstataciju da je preduzetnički duh veoma značajan.

Onlajn konferencije će, između ostalog, biti posvećene regionalnoj saradnji privrednika, ženskom i preduzetništvu u turizmu, povezivanju privrednika u klastere, starim zanatima, podršci i potencijalnim izvorima finansiranja.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*