Nova Lidl prodavnica u Novoj Pazovi

Kompanija Lidl će u četvrtak, 10. decembra u 8:00 otvoriti vrata svoje prve prodavnice u Novoj Pazovi, na adresi Cara Dušana 155. I ovog puta, potrošačima je garantovano jedinstveno iskustvo kupovine uz najbolji odnos cene i kvaliteta, kao i široka ponuda prehrambenih i neprehrambrenih proizvoda Lidl brendova i domaćih proizvođača koje kompanija aktivno podržava od dolaska na naše tržište.

 Uvek sveže voće i povrće, mlečni proizvodi, topla peciva iz Lidl pekare i tematske nedelje, samo su neke od prednosti u kojima će u meštani Nove Pazove imati priliku da uživaju. Lidl redovno osvežava asortiman kroz kratkotrajne promocije dodatnih prehrambenih proizvoda, ali ono što ga posebno izdvaja jeste ponuda neprehrambenih proizvoda. Tako se u Lidlu mogu pronaći proizvodi kao što su mali kućni aparati, kuhinjski uređaji, igračke, alati, kućni dekor, oprema za baštovanstvo i još mnogo toga. Lidl u svom asortimanu nudi i udobnu odeću za sve prilike, koja nosi Hohenstein oznaku i odlikuje je nemačka garancija kvaliteta.

Organizacija rada kasa, kojom se sprečava stvaranje gužvi i suvišno čekanje u redu, pretvoriće svaku nabavku u pravo zadovoljstvo odlaska u prodavnicu, ističe Jasmina Šrndić iz korporativnih komunikacija u kompaniji Lidl Srbija.

 „Koncept kupovine koji Lidl nudi je uspešno zaživeo u 30 gradova Srbije, a sada će ga, na naše veliko zadovoljstvo, iskusiti i meštani Nove Pazove i okoline. Osim po vrhunskim proizvodima i povoljnim cenama, Lidl je prepoznat i po jedinstvenom odnosu prema kupcima i njihovim potrebama, o kojima će se u Novoj Pazovi starati 35 novozaposlenih lica naše kompanije“, istakla je Šrndić.

Lidl je povodom otvaranja nove prodavnice pripremio i specijalna iznenađenja za nove mame sa teritorije Nove Pazove. Sve porodilje, čije se bebe budu rodile u nedelji otvaranja, od 10. do 16. decembra, u porodilištu KBC Zemun na adresi Vukova 9 Beograd, mogu preuzeti svoju „Bebinu čarobnu kutiju“, koja sadrži visokokvalitetne proizvode za negu kože Lidl brendova „Cien“, „Lupilu“ i „Siempre“. Ovu akciju podrške mamama, Lidl Srbija  realizuje u saradnji sa kompanijom Apello, kroz projekat „Taši-taši“.

Standardnoj, probranoj paleti proizvoda, koji se mogu kupiti isključivo u Lidl prodavnicama, u Novoj Pazovi će u prvom periodu od otvaranja biti pridružen i poseban asortiman zanatski proizvedenih, domaćih prehrambrenih proizvoda. Iza njih stoje imena više od 50 malih privrednika Srbije sa kojima je Lidl ostvario saradnju kroz projekat „Mali zanat, velika strast“, a kupci će u prvoj nedelji moći da se upoznaju sa proizvodima napravljenih s ljubavlju u domaćinstvima istočne i južne Srbije.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*