Nikinci: U toku su radovi na asfaltiranju Sremske ulice

U Nikincima su u toku radovi na asfaltiranju Sremske ulice, na ulazu u selo iz pravca Buđanovaca. Radovi su u sklopu istih poslova koji se obavljaju u Kraljevcima, a tamo se asfaltira ulica koja vodi do seoskog stadiona.

Asfaltira se deo ulice u dužini od 770 metara, koji nikada nije imao asfalt, iako su pojedine kuće tu izgrađene i pre 50 godina.

Evo šta je o celokupnoj investiciji rekao Slađan Mančić, predsednik Opštine Ruma.

„Gustina naseljenosti nije velika, izgrađeno je nekih desetak kuća, međutim, mi smo to već mnogo puta rekli i dokazali da je namera Opštine Ruma da svaka ulica bude uređenja kako treba, da nijedno dete do škole ne ide po blatu. Uporedo sa radovima u Nikincima, u Kraljevcima je asfaltiran put ka fudbalskom igralištu i seoskom groblju“ izjavio je predsednik Mančić.

Opština Ruma je za te radove izdvojila blizu sedam miliona dinara budžetskih sredstava, ali tu neće biti kraj radovima na uređenju putne infrastrukture u ovoj godini. Ako dozvole vremenski uslovi, uslediće radovi u ulici Nikole Tesle u Rumi, a u planu su i određeni radovi u Vitojevcima i asfaltiranje jedne ulice u Putincima.

„Opština Ruma može svojim građanima da obezbedi dobre uslove za život, kvalitetnu putnu infrastrukturu i sve drugo neophodno. Samo apelujem na građane da budu strpljivi, doći ćemo u svaku ulicu. Ne možemo sve odjednom, ali postoji dobra volja da na svaki zahtev za rekonstrukciju ulice odgovorimo pozitivno. U stvari, to već i činimo“, poručio je predsednik Mančić.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*