nđija: Dva nova terenska vozila u JKP „Vodovod i kanalizacija“

Inđijski JKP „ Vodovod i kanalizacija“ zanovio je vozni park sa dva terenska vozila. Predsednik Opštine Inđija Vladimir Gak svečano je uručio ključeve radnicima tog javnog preduzeća i poručio da će lokalna samouprava i u narednom periodu raditi na nabavci terenskih vozila kako za ovo, tako i za ostala javna preduzeća u opštini Inđija.
Vozni park inđijskog „Vodovoda“ nije obnavljan godinama unazad. Koliko je teško bilo radnicima da izlaze na teren sa starim vozilima potvrđuju i oni sami.

 

Noćne more pri odlasku na teren radi održavanja mreže i otklanjanju havarija sada su prošlost. U inđijski „Vodovod“ stigla su dva nova terenska vozila marke „dačia“, a nešto ranije kupljena su i dva vozila marke „fiat“.

 

Ključeve novih terenskih vozila radnicima inđijskog „Vodovoda“ svečano je uručio predsednik opštine Inđija Vladimir Gak. On je istakao da nije bio zadovoljan zetečenom situacijom ne samo u ovom već i u svim ostalim javnim preduzećima istakavši da će loša tehnička opremljenost uskoro biti samo ružna prošlost.

 

Iz inđijskog „Vodovoda“ najavljuju nabavku novih terenskih vozila jer, kako kažu, imaju ambiciozan plan za 2017. godinu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*