Наши: Организовање геј парада у Србији започели ДОС и Зоран Ђинђић

Конзервативни покрет Наши подсећа јавност да су насилно организовање геј парада у Србији започели ДОС – Демократска опозиција Србије и Зоран Ђинђић који је у то време био премијер Србије.

Наметање ЛГБТ пропаганде и њихових вредности започело је покушајем организовања геј параде 2001. године по доласку ДОС-а и Зорана Ђинђића на власт, а затим се проширило медијским ЛГБТ терором грађана који који је кулминирао организовањем геј параде у Београд 10.10.2010. године за време владавине Бориса Тадића,  када су избили велики немири грађана који су били против њеног одржавања.

Оно што је евидентно од 2000. године и доласка ДОС-а на власт и Зорана Ђинђића на место премијера започело је наметање ЛГБТ вредности у Србији и насилно увођење организације такозваних „парада поноса“.

Конзервативни покрет НАШИ јавно се залаже да се у Србији донесе закон идентичан као у Руској Федерацији и да се организовање геј парада забрани на сто година.

Такође позивамо Бориса Тадића, Демократску Странку и све политичке странчице које су настале из ње, да европски „геј прајд“ организују у својим просторијама пошто су они у Србију увели овакве „европске вредности“.