Nagrada za najbolje: Staropazovačka opština nagradila najuspešnije učenike

Kao i svake godine, tradicionalno krajem avgusta, staropazovačka opština nagradila je najuspešnije učenike svih osnovnih i srednjih škola. Nagrađeni su pojedinačni i ekipni uspesi na međunarodnim, republičkim i okružnim takmičenjima, nosioci Vukove diplome, mentori i zaposleni u predškolskim ustanovama, a nagrade im je na svečanosti uručio zamenik predsednika Opštine Stara Pazova Milan Beara.
Više od 250 učenika iz staropazovačkih osnovnih i srednjih škola nagrađeno je tablet računarima i pohvalnicama za uspehe ostvarene u toku 2016/2017. školske godine. Takođe, nagrađeni su i nosioci Vukove diplome i đaci generacija.
Pored učenika, nagrađeni su  njihovi mentori i profesori, a ove godine Lazaru Đukiću, direktoru Tehničke škole uručena je nagrada za najboljeg direktora jedne obrazovne ustanove za školsku 2016/2017. godinu na predlog Aktiva direktora.
Opština Stara Pazova tradicionalno svake godine dodeljuje nagrade najuspešnijim učenicima. Ove godine, iz budžeta izdvojeno je oko 1,1 miliona dinara za nabavku tablet računara, enciklopedija i ostalih nagrada koje su danas uručene najboljima na teritoriji opštine Stara Pazova.
Zamenik predsednika Opštine Stara Pazova istakao je da će ta lokalna samouprava i dalje ulagati u školstvo kao i da su tokom letnjeg raspusta vršeni radovi na poboljšanju uslova u pojedinim školama i vrtićima.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*