Na teritoriji opština Inđija, Pećinci i Irig korona virusom zaražene ukupno 22 osobe

Broj obolelih od korona virusa u Opstini Inđija i danas je nepromenjen u odnosu na proteklih nekoliko dana. Prema podacima epidemiološke službe deset osoba zaraženo je COVID-om 19. Nadležni i dalje apeluju na pridržavanje svih propisanih mera Vlade Republike Srbije.

Zaključno sa jučerašnjim danom na teritoriji pećinačke opštine potvrđeno je 7 slučajeva infekcije virusom COVID-19, saopštio je Štab za vanredne situacije Opštine Pećinci. Štab je građanima pećinačke opštine uputio upozorenje da je u ovom trenutku, više nego i u jednom drugom od početka vanrednog stanja, ključno da svaki pojedinac pokaže odgovornost i da najstriktnije moguće poštuje sve propisane mere na suzbijanju širenja korona virusa.

Prema podacima Štaba za vanredne situacije u Opštini Irig korona virusom je zaraženo pet osoba, dve su preminule, a u samoizolaciji je 108 lica. Iz štaba za vanredne situacije Opštine Irig obratili su se sa saopštenjem u kom navode da su neistinite objave na društvenim mrežama da je u Vrdnik zabranjen dolazak  i gde dodaju da Opština Irig nije donela nikakvu naredbu o zabrani dolaska na teritoriju ove opštine.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*