Mis turizma Sara Miletić na Fruškoj gori snimila promotivni materijal za predstavljanje Srbije na svetskom izboru za mis turizma u Maleziji

Na izboru za Mis turizma Srbije ovogodišnja  pobednica je Sara Miletić iz Beograda, koja će u januaru predstavljati našu zemlju na svetskom izboru Miss Tourism World u Maleziji.

Ovogodišnje takmičenje Miss Tourism World Serbia 2017. održano je pod sloganom „Lepota dolazi iz Srbije“ što su finaliskinje i potvrdile. Sara se priprema za odlazak u Maleziju, a ovih dana snimala je promotivni materijal na Fruškoj Gori. Posetila je Vrdničku kulu gde je urađen set fotografija, ali i video materijal koji će biti deo spota kojim će biti predstavljeni turistički potencijali na svetskom izboru za mis turizma. Zlatko Markovinović je razgovarao sa Sarom Miletić koja kaže da nije očekivala titulu mis turizma, ali da joj ona svakako prija.

„Uvek je takmičenje neizvesno ali nadala sam se, naravno, i sada uživam u tituli zajedno sa svojim timom, družimo se i radimo. Inače sam student pravnog fakulteta i do sada sam se bavila pomalo modelingom, ali sada mi se život promenio. Pripremam se za odlazak u Maleziju da bih najbolje što mogu predstavila turističke potencijale naše prelepe zemlje Srbije i dočarala duh našeg naroda. Čitav tim ljudi mi pomaže u pripremama i zahvalna sam svima, naročito Draganu koji je organizovao pripreme koje su na zavidnom nivou. Imam svog frizera, šminkera, trenera, biramo haljinu za 27. januar, pripremamo album mojih fotografija, snimamo video materijal,  idem na pilates, to su ukratko naše aktivnosti“, rekla je Sanja.

Ekipa će u Maleziji boraviti 3 nedelje, a glavni događaj je 27. januara. Sanja je ponosna što će biti ambasador Srbije i kaže da će se truditi da privuče što više turista i da sa uspehom predstavi najlepše iz Srbije.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*