Мировић: Радови на изградњи Фрушкогорског коридора теку веома добро

Приликом недавне посете Општини Ириг председник Покрајинске владе Игор Мировић осврнуо се на изградњу Фрушкогорског коридора и изградњу тунела Иришки венац, једног од најважнијих државних пројеката који има за циљ растерећење Ирига и измештање транзитног саобаћаја с простора Националног парка Фрушка гора.

Према Мировићевим речима, радови на изградњи овог коридора се одвијају веома добро, те додао да ће завршетак овог пројекта бити изузетан подстицај за ову општину.

„Прошао сам поред места где кинески неимари заједно са нашим извођачима раде на изградњи тунела кроз Фрушку гору. То је од огромног значаја за Ириг, јер ћемо за неке две И по до три године без ових великих гужви, без камиона, без транспорта кроз сам Ириг моћи да иришку општину И Ириг поставимо у један нови план, нови начин размишљања, у нови сyстем развоја кроз туризам, угоститељство, верски туризам, културне садржћаје, новог концепта за место које ће верујем након што се саобраћај измести из иирига имати могућност да се развија на још бољи начин”, рекао је Мировић.