Ministar Dmitrović posetio Sremsku Mitrovicu (VIDEO)

Ministar za brigu o porodici i demografiju u Vladi Republike Srbije Radomir Ratko Dmitrović, boravio je u radnoj poseti Sremskoj Mitrovici. U zgradi Gradske uprave, ministar Dmitrović se sastao sa gradonačelnicom Svetlanom Milovanović, sa kojom je razgovarao o demografskim problemima sa kojima se grad suočava i načinu njihovog prevazilaženja. Ministar je istako da je zadovoljan onim što je zatekao i da je Sremska Mitrovica na dobrom putu.

Ministar je dodao i to da će do kraja godine obići preko 100 opština kako bi se uverio kakvo je stanje i video gde i na koji način ministarstvo može da pomogne.

Ističući da je porodica stub društva, gradonačelnica Svetlana Milovanović je naglasila da grad na čijem je čelu ima odličan položaj i dobre predispozicije da bude jedan savremen grad i da će se lokalna samouprava truditi da u narednom periodu svojim sugrađanima obezbedi još bolje uslove za život.

Nakon razgovora u Gradskoj kući, ministar Dmitrović je sa predstavnicima lokalne samouprave Sremske Mitrovice obišao domaćinstvo Stojnić u Martincima.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*