Martovski repertoar filmova za decu i odrasle u naseljenim mestima opštine Inđija

Kulturni centar Inđija pripremio je aktuelne naslove sa bioskopskog repertoara za sva naseljena mesta Opštine Inđija. Najmlađi sugrađani biće u prilici da pogledaju aktuelno animirano ostvarenje „Koko“ po sledećem rasporedu:
-5. mart – Novi Slankamen,
-6. mart – Krčedin,
-7. mart – Beška.

Crtani 3D film „Koko“ prati dečaka Migela (Enthoni Gonzales) koji želi da postane muzička zvezda poput svog idola Ernesta de la Kruza (Bendžamin Bret), iako je u njegovoj porodici već generacijama zabranjeno bavljenje muzikom.

Migel se, nakon bizarnog spleta okolnosti, nađe usred avanture koja ga vodi u Zemlju smrti, gde upoznaje suludog prevaranta Hektora (Gael Garsija Bernal), i s njim kreće na put sa ciljem da otkriju istinu o prošlosti Migelove porodice i razlog zbog kojeg su svojim članovima davno odlučili da zabrane muziciranje.

Film se prikazuje od 17.00 časova a ulaznice se na dan predstave mogu kupiti po ceni od 250 dinara.

Poslednji nastavak sage o Kristianu Greju i Anastaziji Stil oduševio je publiku u domaćim bioskopima. „Pedeset nijansi – oslobođeni“ je potukao sve rekorde gledanosti u ovoj godini, a projekcije su zakazane za:
-5. mart – Novi Slankamen,
-6. mart – Krčedin,
-7. mart – Beška.

Anastazija Stil i Kristijan Grej su par čija će strasna ljubav u ovom delu biti krunisana brakom. Ana će DA izgovoriti u prelepoj venčanici kreatorke Monik Lilije, a neodoljivi gospodin Grej obećao joj je večnu ljubav i sigurnost. Međutim njihov idiličan život naići će i na prepreke i izazove.

Film se prikazuje od 19.00 časova a ulaznice su takođe 250 dinara.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*