„Leto u Vojvodini“: Vrše se poslednje pripreme za 40. Međunarodni sajam turizma u Beogradu

Osam sremskih turističkih organizacija i ove godine, četvrti put po redu, nastupiće zajednički na 40. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu pod okriljem Turističke organizacije Vojvodine.
Poslednje pripreme su u toku, pa tako predstavnici pazovačke Turističke organizacije ističu da za ovu priliku pripremaju posebne brošure i flajere.
„U planu je da se predstave privrednici svake opštine. Pored toga organizovaćemo i nagradnu igru, koju smo imali i prethodnih godina i koja se pokazala jako dobro, zbog velike zainteresovanosti posetilaca. Što se tiče vizuelnog izgleda štanda, planiramo da bude u vezi sa vizuelnim identitetom Turističke organizacije Vojvodine, koji će biti dopunjen elementima karakterističnih za Srem, rekao je za naš medijski centar Milivoj Kovačević iz TO Stara Pazova.
Tema oko koje su se složile sve sremske turističke organizacije jeste „Leto u Vojvodini“ pa će upravo na Sajmu u Beogradu posetioci moći da saznaju šta svaka turistička organizacija predlaže kada su u pitanju odmor i letovanje u Sremu.
„Leto se vezuje za uživanje i boravak u prirodi, u blizini vode, na salašima i čardama, tako da tu svakako imamo šta da ponudimo“, rekla je Maja Bošnjak, direktorica TO opštine Inđija.
 
Kako su istakli predstavnici sremskih turističkih organizacija očekuju ih poslednje pripreme i zajednički sastanci pred nastup na sajmu u Beogradu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*