Čep za hendikep: U Pećincima isporučeno 400 kilograma čepova

Juče je u Pećincima isporučena nova količina čepova od plastične ambalaže, koja je prikupljena u okviru akcije „Čep za hendikep“ u kojoj pećinačka lokalna samouprava, kao i brojna preduzeća, javne i obrazovne ustanove, udruženja građana sa teritorije opštine Pećinci, učestvuju već treću godinu zaredom.

U jučerašnjoj isporuci Udruženju „Čep za hendikep“ predato je 400 kilograma plastičnih čepova, a Zoran Martinov predsednik ovog udruženja rekao je da je veoma zadovoljan akcijom koja se sprovodi u opštini Pećinci.

„Zaista sam prezadovoljan jer ste vi jedna od retkih opština koja redovno isporučuje velike količine čepova. Sakupite više nego naš grad Zrenjanin i svaka čast na humanosti i požrtvovanosti svih građana ali i lokalnoj samoupravi koja ne odustaje od ove akcije i koja svaki put preda sve veću količinu čepova“ – rekao je Martinov, i dodao da sva fizička lica kojima su potrebna ortopedska pomagala mogu da se jave udruženju „Čep za hendikep“ putem sajta udruženja www.cepzahendikep.org, gde se, takođe, može preuzeti formular za dodelu ortopedskih pomagala.

Izvor: pecinci.org

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*