Konkurs za najbolji logo Kulturnog centra Inđija Konkurs za najbolji logo Kulturnog centra Inđija
Kulturni centar Inđija raspisao je konkurs za redizajn svog znaka i logotipa. Konkurs je otvoren od 20. februara do 20. marta 2019. godine. Novi... Konkurs za najbolji logo Kulturnog centra Inđija

Kulturni centar Inđija raspisao je konkurs za redizajn svog znaka i logotipa. Konkurs je otvoren od 20. februara do 20. marta 2019. godine.

Novi vizuelni identitet Kulturnog centra Inđija kao i Galerije Kuće Vojnovića želi da objedini sve što ta ustanova predstavlja i po čemu je prepoznatljiva. Kao mesto koje je u stalnoj komunikaciji sa javnošću i u želji da se još više približe građanstvu i javnosti, značaj idejnog rešenja treba da predstavi karakter institucije.

Dizajn znaka (logo-a) grafičko i slikovno treba da bude savremeno, moderno i da oslikava arhitektonsko rešenje Kulturnog centra Inđija i Galerije Kuće Vojnovića. Dizajn znaka (logo-a) treba da bude prepoznatljiv i uočljiv u zemlji, regionu i inostranstvu. Kod tekstualnog dela znaka (logo-a) potrebno je da bude dvojezično: srpska  ćirilica i engleski alfabet.

Galerija Kuće Vojnovića

Pobednički rad biće nagrađen novčanom nagradom od 25.000,00 dinara i biće odabran od Umetničkog saveta Kulturnog centra Inđija.

Fotografije Kulturnog centra Inđija i Galerije Kuće Vojnovića možete pronaći na sajtu www.kcindjija.com i fejsbuku Kulturni centar Inđija.

Učesnici konkursa će biti informisani o rezultatima konkursa najkasnije tri dana od dana donošnja odluke, putem elektronske pošte i sajta Kulturnog centra Inđija.

Konkursnu dokumentaciju dostaviti na elektronsku adresu galerije: kcindjija.galerija@indjija.net ili na adresu: Kulturni centar Inđija (ZA KONKURS).

Ul. Vojvode Stepe 40 a, 22320 Inđija.

Nema još komentara.

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Skip to toolbar