Ko je Lazar Čovs?

Lazar Čovs je završio srednju Elektro – tehničku školu u Novom Sadu. Posle srednje škole upisuje Prirodno – matematički fakultet, smer za biologiju i ekologiju. Kako je bio loš student, a i voleo je novac, on napušta ovaj fakultet i upisuje žurnalistiku na Filozofskom fakultetu. Lazar Čovs je vrlo brzo shvatio da se novinarski posao mnogo više isplati. Ubrzo postaje pomoćnik urednika na portalu „FAKE NEWS TRAGAČ“ a uporedo započinje svoju plodonosnu saradnju sa raznim nevladinim organizacijama, vojvođanskim separatističkim organizacijama i levičarskim portalima. Lazar Čovs je pored svih ovih uloga, takođe poznat i kao neko ko često piše razne tekstove za poznati vojvođanski portal „VOICE“.

Pored svojih novinarskih aktivnosti, Lazar Čovs je poznat i kao neko ko vrlo često uzima učešče u svim protestima koji su usmereni protiv vlasti, kao i protiv vlastitog naroda, što ni malo ne čudi, imajući u vidu stavove koje propagira. Tako je i Lazar Čovs bio aktivan na protestima 2017. godine, bio je i na protestima Podrži RTV, kao i na protestima 2019. godine. Takođe treba napomenuti da je Lazar stalni učesnik svake gej parade. Pored toga što je učesnik, Lazar Čovs je vrlo često i organizator raznih protesta i tribina, pa je tako 2016. godine, u saradnji sa separatističkom organizacijom „NDNV“, organizovao tribinu koja se bavila navodnim zločinima srba nad hrvatima na području Vukovara.

Naravno, Lazar Čovs je vrlo aktivan i na društvenim mrežama gde se bavi širenjem separatističke ideje o nezavisnoj Vojvodini kao i propagiranjem Novog Sada kao glavnog grada te nezavisne države Vojvodine. Aktivan je saradnik u radu nevladine organizacije „BCBP“, poznate Nato lobističke organizacije čiji pun naziv glasi Beogradski centar za bezbednosnu pollitiku koja okuplja Nato lobiste iz cele Srbije. Pored mržnje koju gaji prema Srbiji, Lazar Čovs gaji i ozbiljnu ljubav prema novcu, pa tako za svoju saradnju sa organizacijom „BCBP“ dobija redovnu mesečnu apanažu, kao i za sa saradnju sa drugim organizacijama.

Izvor: nijelepocutati.org

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*