Ko je Lazar Čovs? Kako se novinarstvo isplati?

Pre nešto više od mesec dana nevladina organizacija “Novosadska novinarska škola” i njihov portal “FAKE NEWS TRAGAČ” označili su portal Prismotra kao mediji koji manipuliše ljudima. Portal “FAKE NEWS TRAGAČ” je uvrstio Prismotru među šezdeset(60) medija u Srbiji koji manipulišu narodom. Prismotra će zbog toga otkriti ko je Lazar Čovs pomoćnik urednika na portalu “FAKE NEWS TRAGAČ”.

Ko je Lazar Čovs?

Lazar Čovs je završio srednju Elektro-tehničku školu u Novom Sadu. Posle srednje škole upisuje Prirodno-matematički fakultet, smer za biologiju i ekologiju. Kako je bio loš student, a i voleo je novac napušta ovaj fakultet i upisuje žurnalistiku na Filozofskom fakultetu. Lazar Čovs je shvatio da se novinarski posao mnogo više isplati. Pored toga što je pomoćnik urednika na portalu “FAKE NEWS TRAGAČ” Lazar Čovs sarađuje i sa raznim nevladinim organizacijama, vojvođanskim separatističkim organizacijama i separatističkim portalima. Lazar Čovs je pisao tekstove za vojvođanske separatističke portale “VOICE” i “AUTONOMIJA”.

Na slici iznad vidimo da separatista  Lazar Čovs na društvenim mrežama promoviše Novi Sad kao glavni grad nezavisne države Vojvodine. Lazar Čovs je takođe i saradnik u nevladinoj organizaciji “BCBP” . U pitanju je Nato lobistička organizacija pod nazivom Beogradski centar za bezbednosnu politiku koja okuplja Nato lobiste iz cele Srbije. Lazar Čovs u organizaciji “BCBP” ima mesečnu apanažu kao i u predhodnim organizacijama.

Lazar Čovs je bio aktivan na protestima 2017.godine, na protestima Podrži RTV, i prostestima 2019.godine. Takođe je i stalan učesnik gej parada. Lazar Čovs je 2016.godine organizovao tribinu u saradnji sa separatističkom organizacijom “NDNV” koja se bavila navodnim zločinima Srbije nad Hrvatima u Vukovaru.

Izvor: Prismotra

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*