Indjija: Predsednik Saveza sportova Srbije u Inđiji

Predsednik Saveza sportova Srbije boravio je u opštini Inđija. Najpre je o stanju u inđijskom sportu razgovarao sa predstavnicima Saveza sportova opstine Indjija,a zatim i sa predsednikom Skupštine opštine Inđija.
Predsednik Saveza sportova Srbije Aleksandar Šoštar ističe da obilaze sve svoje čalnice kako bi se upoznali na licu mesta sa naporima koje lokalni Savezi sportova čine kako bi unapredili stanje u srpskom sportu, ali ujedno pokušati zajednički da reše određene probleme. Šoštar je u Inđiji najpre razgovorao sa predstavnicima Saveza sportova, a zatim i sa predstavnicima opštine Inđija, u prvi plan stavljaju dobru saradnju između Saveza i te lokalne samouprave.
Nakon sastanka u zgradi opštine Inđija, predstavnici lokalne samouprave potvrdili su da su u razgovoru sa predsednikom Saveza sportova Srbije dobili odrešene smernice kojima će se dalje rukovoditi , kada je u pitanju razvoj i unapređenje stanja u inđijskom sportu.
Aleksandar Šoštar i njegov savetnik Dane Korica obišli su i nekoliko inđijskih škola, sportsku halu i Gradski stadion u Inđiji.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*