Inđija: Zahvalnice Saveza sportova

Predstavnici Saveza sportova opštine Inđija organizovali su svečani prijem na kojem su uručili zahvalnice predstavnicima lokalne samouprave, javnih preduzeća i preduzetnicima koji su im u prethodnih par meseci pomogli u rešavanju različitih nasleđenih problema. Takođe, tom prilikom su podeljene trenerke i dresovi jednom broju sportskih klubova sa teritorije inđijske opština. 
 

sport-innn

 Sadašnje rukovodstvo pre nekoliko meseci preuzelo je upravljanje Savezom sportova opštine Inđija i kako kažu, zatekli su veoma lošu situaciju koju nisu mogli da reše u veoma kratkom roku. Takmičenja su krenula i tada su odlučili da poboljšaju situaciju u čemu su uspeli uz pomoć lokalne samouprave, javnih preduzeća i jednog broja preduzetnika, ističe Dragoljub Samardžić, predsednik Saveza sportova opštine Inđija.
 

sport-innnn

 
Kako kaže Samardžić, za veoma kratko vreme uspeli su i da poprave uslove u prostorijama Saveza sportova. Okrečene su sve kancelarije i hol koji sada krase fotografije najuspešnijih inđijskih klubova i pojedinaca. Svečani prijem u prostorijama Saveza sportova bio je prilika i da se uruče zahvalnice svima koji su logistički pomogli rad ove organizacije u prethodnom periodu.
 spooort
Na samom kraju svečanog prijema, predstavnicima nekoliko sportskih klubova sa teritorije opštine Inđija podeljene su garniture dresova i trenerke. Kako su istakli predstavnici Saveza sportova opštine Inđija i dalje će nastaviti da pomažu sportskim organizacijama bez ikakvih razlika.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*