Inđija: Sportska oprema za još bolje rezultate

Bolji uslovi za bavljenje sportom od danas očekuju učenike OŠ „Petar Kočić“ u Inđiji. Oni su zahvaljujući brojnim uspesima na različitim školskim takmičenjima dobili donaciju Ministarstva prosvete i Saveza sportova Srbije u vidu lopti, golova i koševa.

Deceniju unazad učenici i učenice iz osnovne škole „Petar Kočić“ u Inđiji nižu uspehe na različitim takmičenjima u školskom sportu i isti taj vremenski period su među tri najuspešnije obrazovne ustanove u Sremu. Zahvaljujući tome stigla je nova sportska oprema koja će doprineti da se zaređaju još bolji rezultati.

 

Donaciju koja je stigla u Petar Kočić školu čini 40 lopti za fudbal, rukomet, odbojku i košarku, zatim i golovi za rukomet i koševi koji će biti postavljeni u fiskulturnoj Sali. Ovu opremu u ime Opštine Inđija, koja je i predložila Kočić školu za donaciju, uručio je predsednik SO Milan Predojević.

 

Tokom predaje donacije, predstavnici osnovne škole „Petar Kočić“ istakli su da imaju izuzetnu saradnju sa lokalnom samoupravom koja je poslednjih nekoliko meseci uložila značajna sredstva za unapređenje uslova za bavljenje sportom u njihovoj školi, te su u fiskulturnoj sali rekonstruisane svlačionice, toaleti, rasveta, plafonikao i kompletan krov koji je oštećen tokom nevremena.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*