Inđija: Kompanija „Letač“ dobitnik Oktobarske nagrade

 
U subotu, 22. oktobra na svečanoj sednici povodom obeležavanja Dana oslobođenja opštine Inđija biće tradicionalno uručene i Oktobarske nagrade za tekuću godinu. Pored kompanije „Komazec“ doo, sportista Ane Bajić i Miroslava Raduljice, načelnika Policijske stanice Gorana Kostića, Oktobarska nagrada biće uručena i građevinskom preduzeću „Letač“ iz Inđije. U pitanju je kompanija koja veoma uspešno posluje više od 25 godina u tom sremskom gradu.
 Građevinsko preduzeće „Letač“ d.o.o iz Inđije dobitnik je ovogodišnje Oktobarske nagrade za izuzetne rezultate u radu i najviša dostignuća i ostvarenja u oblasti privrede za 2016. godinu.
„Letač“ d.o.o građevinska kompanija osnovana je  1990. godine kao manja zanatska radnja da bi se vremenom razvijala i usavršavala svoju delatnost. Danas je specijalizovana za izgradnju industrijskih objekata, kaže Miloš Savić, generalni menadžer G.P „Letač“.

letac2
Miloš Savić
Građevinsko preduzeće „Letač“ d.o.o beleži konstantan rast i radi pre svega na usavršavanju stručnog kadra, što će biti jedan od primarnih ciljeva kompanije i u narednom periodu. Plan za narednu godinu je i da se obezbedi solidan budžet za nabavku nove mehanizacije. Oktobarska nagrada je prva koja je stigla u ruke vlasnika kompanije „Letač“, međutim, da su društveno odgovorni dokazali su do sada više puta kroz različite donacije.  

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*