Inđija: Kompanija “Letač” dobitnik Oktobarske nagrade Inđija: Kompanija “Letač” dobitnik Oktobarske nagrade
  U subotu, 22. oktobra na svečanoj sednici povodom obeležavanja Dana oslobođenja opštine Inđija biće tradicionalno uručene i Oktobarske nagrade za tekuću godinu. Pored... Inđija: Kompanija “Letač” dobitnik Oktobarske nagrade
 
U subotu, 22. oktobra na svečanoj sednici povodom obeležavanja Dana oslobođenja opštine Inđija biće tradicionalno uručene i Oktobarske nagrade za tekuću godinu. Pored kompanije “Komazec” doo, sportista Ane Bajić i Miroslava Raduljice, načelnika Policijske stanice Gorana Kostića, Oktobarska nagrada biće uručena i građevinskom preduzeću „Letač“ iz Inđije. U pitanju je kompanija koja veoma uspešno posluje više od 25 godina u tom sremskom gradu.
 Građevinsko preduzeće „Letač“ d.o.o iz Inđije dobitnik je ovogodišnje Oktobarske nagrade za izuzetne rezultate u radu i najviša dostignuća i ostvarenja u oblasti privrede za 2016. godinu.
„Letač“ d.o.o građevinska kompanija osnovana je  1990. godine kao manja zanatska radnja da bi se vremenom razvijala i usavršavala svoju delatnost. Danas je specijalizovana za izgradnju industrijskih objekata, kaže Miloš Savić, generalni menadžer G.P „Letač“.

letac2

Miloš Savić

Građevinsko preduzeće „Letač“ d.o.o beleži konstantan rast i radi pre svega na usavršavanju stručnog kadra, što će biti jedan od primarnih ciljeva kompanije i u narednom periodu. Plan za narednu godinu je i da se obezbedi solidan budžet za nabavku nove mehanizacije. Oktobarska nagrada je prva koja je stigla u ruke vlasnika kompanije „Letač“, međutim, da su društveno odgovorni dokazali su do sada više puta kroz različite donacije.  

 

Nema još komentara.

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Skip to toolbar