Inđija: Intenzivni radovi JKP „Vodovod i kanalizacija“

Javno komunalno preduzeće „Vodovod i kanalizacija“ izvodi brojne radove na celoj teritoriji opštine Inđija. Pored svakodnevnog održavanja stabilnosti vodosnabdevanja, u „Vodovodu“ su krenuli sa servisiranjem i rekonstruisanjem vodovodnih čvorišta koje nije vršeno nekoliko decenija. Po rečima direktora JKP „Vodovod i kanalizacija“ Dragoljuba Trifunovića, nakon izvršenih radova gubici u vodovodnoj mreži biće značajno smanjeni a stabilnost vodosnabdevanja dodatno poboljšana.

Trifunović je takođe rekao da će se uskoro na odvodnom kanalizacionom odvodu na izlazu iz Inđije ka S. Pazovi ugraditi merač otpadnih voda, koji do sada nije postojao. Istovremeno se radi i na vodovodnom i kanalizacionom priključku za dva nova privredna subjekta u severoistočnoj radnoj zoni, tačnije za logistički centar i Agromarket.

Takođe, u Čortanovcima je u toku postavljanje i ugradnja 12 hidranata čime će se dodatno podići kapacitet potencijalnih priključaka na gradsku vodovodnu mrežu. Do sada je u tom naseljenom mestu na gradsku mrežu priključeno 68 domaćinstava.

Izvor: Indjija.net

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*