Donji Tovarnik: Tradicionalna sportska manifestacija „Vikend pod koševima“

Košarkaški klub Srem basket, pod pokroviteljstvom Sportskog saveza „Razvoj sportova“, organizuje 23. i 24. septembra u sportskoj hali u Donjem Tovarniku VIII „Vikend pod koševima“.

– U ovom trenutku uglavnom su poznati svi detalji ove tradicionalne, sportske manifestacije. Ostaje samo da nam učešće potvrdiekipa KK Difens iz Novog Sada. U subotu, od 15.00 časova, predstaviće se mlađi pioniri (godište 2005/2006). Ljubiteljima ovog sporta predstaviće se KK Srem Basket, KK Partizan iz Beograda, KK Stara Pazova i KK Difens iz Novog Sada. Dan kasnije, u nedelju, na parket će izaći godišta 2007. i 2008.: KK Srem Basket, KK Džoker iz Beograda, KK Sloven iz Rume i KK Železničar iz Inđije. Specijalni gost biće Petar Rodić, bivši trener kadetske reprezentacije Jugoslavije, ali i trener Hemofarma iz Vršca. Naravno, gosti će nam biti čelnici opštine i Sportskog saveza, kaže Živko Misirača, trener KK Srem Basket.

U pauzi utakmica biće organizovano takmičenje u šutiranju trojki, a za najbolje učesnike pripremljene su nagrade. Cilj manifestacije je promocija sporta u opštini Pećinci i košarke kao jednog od najtrofejnijih sportova u našoj zemlji.

Izvor: pecinci.org

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*