Inđija: Bogat program Kulturnog centra u decembru

Iz Kulturnog centra u Inđiji najavaljuju bogat program za decembar. Pored niza pozorišnih predstava, 04. Decembra biće održan koncert muzičke škole „Mjuzik harmoni“ iz Novog Sada kao uvertira osnivanju njihovog ogranka u Inđiji.
Koncertom novosadske muzičke škole „Mjuzik harmoni“ 04. decembra u inđijskom Kulturnom centru najavljuje se početak rada njihovog ogranka u ovom sremskom gradu. Prema rečima Marka Rodića , direktor muzičke škole , ogranak u Inđiji trebao bi sa radom da počne u februaru sledeće godine.
„Ovim koncertom želimo Inđinčanima da približimo rad naše škole.Koncert počinje u 18 časova i ulaz je slobodan. Naša škola postoji 11 godina i do sada je kroz nju prošao veliki broj talentovanih mladih pevača i muzičara“, ističe Rodić.ruzicajovanovic
Pored koncerta muzičke škole, predstavnici Kulturnog centra najavljuju niz događaja u decembru. Pozorišna predstava „Primadone“ u kojoj uloge tumače Tanja Bošković i Rada Đurićin na programu je 03. Decembra sa početkom u 20 časova. Cena karte je 700 dinara. Pored ove, u dece,bru biće odigrano još nekoliko pozorišnih predstava kaže Ružica Jovanović, vd direktora Kulturnog centra u Inđiji.
„08. decembra u okviru projekta „Kulturni napad“, Akademije umetnosti iz Novog Sada biće izvedena predstava „Ćuti i pevaj“ u kojoj glumci na nesvakidašnji način govore o svakodnevnom životu. Povodom 500 godina od smrti Šekspira, 15. decembra učenici inđijske Gimnazije izvešće predstavu „Romeo i Julija“. Cena ulaznice je simboličnih 150 dinara“, kaže Ružica Jovanović, vd direktora KC Inđija.
 
Kako ističe Jovanović, za kraj godine, 30. Decembra predviđena je i predstava za najmlađe u izvođenju „Pozorištanca“. „Gudari u novogodišnjoj priči“ igraće u dva termina, od 16 i 18 časova.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*