Humanitarna akcija za decu sa Kosova (VIDEO) Humanitarna akcija za decu sa Kosova (VIDEO)
Mesna zajednica Blok B iz Sremske Mitrovice u saradnji sa Gradskomupravom za obrazovanje, organizovala je humanitarnu akciju prikupljanjaVaskršnjih paketa namenjenih deci iz Srpske zajednice... Humanitarna akcija za decu sa Kosova (VIDEO)

Mesna zajednica Blok B iz Sremske Mitrovice u saradnji sa Gradskom
upravom za obrazovanje, organizovala je humanitarnu akciju prikupljanja
Vaskršnjih paketa namenjenih deci iz Srpske zajednice Opštine Kosovska
Vitina. U prikupljanju školskog pribora, igračaka, odeće, obuće, knjiga i
slatkiša uključene su sve škole sa teritorije Grada, a akcija je organizovana povodom najvećeg hrišćanskog praznika Vaskrsa.

Mesna zajednica Blok B iz Sremske Mitrovice pokrenula je humanitarnu akciju prikupljanja paketa za decu iz Srpske zajednice Opštine Kosovska Vitina. U akciju Mesne zajednice uključene su i mitrovačke škole a akcija traje od prvog do petnaestog aprila.

Podršku je pružila i Gradska uprava za obrazovanje, a jedna od ustanova koje se rado uključuju u humanitarne akcije je i Predškolska ustanova “Stonogica” iz Sremske Mitrovice.

Ova mesna zajednica je do sada organizovala preko petnaest humanitarnih akcija i jedna je od organizovanijih mesnih zajednica u Sremskoj Mitrovici. Ovim putem pozivaju i sve svoje sugrađane koji imaju mogućnosti da se odazovu prikupljanja Vaskršnjih paketa za decu sa Kosova.

Nema još komentara.

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Skip to toolbar