GO SNS Šabac: Saopštenje za javnost

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac saopštava da će na predstojećim izborima kandidat stranke za gradonačelnika Šapca biti dr Aleksandar Pajić.

S ponosom i velikom odgovornošću prihvatio sam predlog kolega iz stranke da budem kandidat za gradonačelnika Šapca na izborima 21. juna, potvrdio je Pajić na konferenciji za novinare i istakao da je izborna utakmica u toku, a da je Srpska napredna stranka na terenu sa najboljim timom. Nedavno smo predstavili strategiju razvoja grada Šapca. Tu strategiju počećemo da sprovodimo, na korist svih Šapčana već 22. juna, dan posle izbora, rekao je Pajić.

Kao budući gradonačelnik Šapca, obećavam da od strategije, koju će, siguran sam Šapčani, ogromnom većinom podržati na predstojećim izborima, neću odustati i da ću učiniti sve što je u mojoj moći da Šapcu vratim dostojanstvo, nadu i veru u budućnost. Sve ono što su mu tokom proteklih godina svoje štetočinske vlasti oduzeli Dušan Petrović i Nebojša Zelenović, rekao je kandidat Srpske napredne stranke za gradonačelnika Šapca dr Aleksandar Pajić i posebno istakao da je ponosan na podršku koju je za kandidaturu za gradonačelnika dobio od Srpske napredne stranke i na ukazano poverenje predsednika Aleksandra Vučića.

Pred nama je još nekoliko nedelja do 21. juna, dana kada ćemo Šabac osloboditi jarma vlasti, po lopovluku poznatog tandema, Petrović – Zelenović.

To da im vreme ističe, jasno je po nervozi koju svakodnevno iskazuju u nastupima u kojima Srpsku naprednu stranku i mene lično targetiraju kao jedine protivnike, ističe Pajić.
Pošto sam se proteklih dana od Nebojše Zelenovića naslušao raznih gluposti, neosnovanih optužbi i jeftinih pokušaja da po svaku cenu ostane na vlasti, dajem mu priliku da mi sve što ima kaže u oči, a ne ogovarajući me po njemu bliskim medijima na kojima zbog medijske blokade, koju je zaveo u Šapcu nemam priliku da mu odgovorim. Ali, ako ima hrabrosti i obraza da izađe pred Šapčane i javno odgovori na moja pitanja, na pitanja građana na koja je do sada ćutao, ja ga otvoreno pozivam na TV Duel. Neka bira mesto i vreme.
Srpski naprednjaci su uvek na prvoj liniji, bez straha, spremni da brane interes naroda. Gde je Nebojša Zelenović?, rekao je kandidat Srpske napredne stranke za gradonačelnika Šapca dr Aleksandar Pajić, još jednom pozvavši na TV Duel Nebojšu Zelenovića.

Izvor:GO SNS Šabac, Saopštenje

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*