Fudbaleri buđanovačke „Mladosti“ napokon će dobiti moderne svlačionice

Predsednik Opštine Ruma Slađan Mančić, juče je obišao radove na izgradnji svlačionica na fudbalskom igralištu u Buđanovcima, koje Opština Ruma finansira sa 4,6 miliona dinara(bez PDV-a). Zajednički tender za unapređenje sportske infrastrukture obuhvatiće radove na stadionu FK „Mladost“ u Buđanovcima, rekonstrukciju objekta na stadionu „Slovena“ u Rumi i izgradnju reflektora u Vognju. Radovi u Buđanovcima su bili više nego neophodni, tvrde u klubu, jer je poslednje veliko ulaganje bilo još davne 1976. godine.

Fudbaleri buđanovačke „Mladosti“ napokon će dobiti moderne svlačionice. Radovi se obavljaju planiranom dinamikom, a ono što je važno reći jeste da se u svlačionicve nije ulagalo još od 1976. godine. Zato i ne čudi činjenica da fudbaleri i rukovodsto FK „Mladost“ sa nestrpljenjem očekuju kraj radova.

Radove je juče obišao predsednik Opštine Ruma Sladjan Mančić, koji je tom prilikom rekao da je rok za završetak radova 90 dana. Ovaj objekat biće ne samo ponos tamošnjih fudbalera nego svih meštana Budjanovaca.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*