Donji Tovarnik dobio bankomat

U Donjem Tovarniku pušten je u rad bankomat banke Poštanska štedionica, a na novom bankomatu su prve transakcije izvršili predsednik Saveta Mesne zajednice Donji Tovarnik Milan Aleksić i načelnik Opštinske uprave Opštine Pećinci Željko Trbović, koji je tom prilikom naglasio da se lokalna samouprava trudi da u svim naseljima pećinačke opštine građanima obezbedi nivo usluga koje imaju i stanovnici većih sredina.

„Ako želimo da mladi ljudi ostaju u naseljima u kojima su rođeni, da tu osnivaju porodice i da ne odlaze u gradove, pored posla moramo nastojati da im obezbedimo i kvalitet života kao u većim sredinama, a to podrazumeva da u svom naselju imaju i poštu i ambulantu i školu i vrtić i sve ostalo što bi im bilo dostupno kada bi živeli u gradu. Na tom polju smo u proteklom periodu dosta uradili, ali to je posao koji nije završen i kojem ćemo posvetiti dosta vremena i energije i u narednom periodu. Stanovnici Donjeg Tovarnika dobili su bankomat i više neće morati da putuju do Pećinaca da bi podigli novac, već će to moći da urade kod kuće“, izjavio je Trbović.

Milan Aleksić se u ime meštana Donjeg Tovarnika zahvalio Poštanskoj štedionici koja je instalirala bankomat, ali i pećinačkoj lokalnoj samoupravi koja je bez naknade ustupila prostor za postavljanje bankomata.

Izvor: pecinci.org

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*