Donald Tramp ponovo predsednik SAD – slažu se istraživači i astrolozi!

Povratak Donalda Trampa u Belu kuću sve je izvesniji. Biće to prvi put posle 130 godina da se bivši predsednik, posle pauze od jednog mandata, kandiduje i pobedi na izborima.

Tako kažu istraživači javnog mnjenja – Tramp ima poverenje preko 52% posto Amerikanaca.

A s obzirom na to da je kvota na Trampa 2.50, to je “zicer” za ozbiljnu zaradu – nudi vam se 70% veća šansa za profit i u Srbiji.

Što je i odgovor na uvek legitimno pitanje kada se priča o politici – „šta ja imam od toga“.

Da su kvote prosto gledale procente istraživanja javnog mnjenja, kvota teško da bi bila veća od 1.50. A ovako je neverovatnih 2.50.

Plus – ne morate da ulažete sopstveni novac već ovde preuzmite 4.000 RSD koje vam na poklon donosi Meridianbet i kladite se na favorita.

 

Veliki kambek – ne mogu mu ništa ni sudovi, ni policija

Uprkos moru policijskih istraga, hapšenja i sudskog procesa, ništa ne može da zaustavi Trampa da dođe do još jednog mandata. I ne samo da to potvrđuju istraživači javnog mnjenja, već čak i astrolozi.

Ako je verovati stručnjacima za nebeska tela, sudbinu izbora u SAD odlučiće – Pluton i njegovo veliko pomeranje ka Jarcu, koje baš na dan izbora iznosi čak 28 stepeni. Preveno na „srpski“, ovakva stanja u svakoj oblasti života znače velike obrte, povratak ranije poznatih lica i raskid sa do tada poznatom praksom.

 

Šta kažu izazivači i favoriti iz senke?

Ni predsednik Bajden se ne predaje, naravno. Aktuelni predsednik se sprema da u 81. godini podnese kandidaturu za još jedan mandat, ali su ekonomski problemi, pre svega visoke kamate, toliki da je pitanje da li će u tome uspeti. Bilo kako bilo, kvota na Bajdena je 3.00.

A tu su i pritajeni favoriti poput guvernera Floride De Santisa, često karakterisanog i kao „kopija Trampa“, naravno mlađa i nešto relaksiranijih stavova. Prognozira mu se veoma uspešna karijera, ide na nominaciju za predsedničkog kandidata, a kvota je neverovatnih 23.

Ali pošto se ipak ne vrti sve oko Donalda – ponuda pred vama ima više od 20 imena, kandidata iz sveta politike, biznisa i medija najmoćnije države sveta.