Dodeljeno tradicionalno priznanje „Kapija uspeha“ najboljima u turizmu i ugostiteljstvu

Tradicionalno godišnje priznanje ,,Kapija uspeha“ koje Privredna komora Vojvodine dodeljuje najboljima za dostignuti kvalitet usluga u oblasti turizma i ugostiteljstva, kao i subjektima koji su svojim radom, zalaganjem i istrajnošću unapredili turizam ,dodeljena je 25.06.2020.godine.

Privredna komora Vojvodine tradicionalno već  28 godina dodeljuje prestižno priznaje u oblasti turizma i ugostiteljstva u sledećim kategorijama: kategorisani objekti smeštaja, restorani, licencirani organizatori putovanja i objekti koji na najbolji način predstavljau multietničku zajednicu Vojvodine i doprinose oblikovanju vojvođanskih turističkih vrednosti. Pored „Kapije uspeha“ ,ovim povodom dodeljuje se i plaketa za kvalitet usluga drugoplasiranim kandidatima.

Turistička organizacija Grada Sremska Mitrovica,  kao i prethodnih godina ,tako je i prošle godine dostavila predloge za predložene kategorije. Na ovaj način nastavlja se niz promotivnih aktivnosti   koje turiste podstiču da svoj odmor provedu baš u Carskom gradu. A da  grad  u kome su se rađali , stolovali i umirali carevi  i sa razlogom nosi taj epitet govori i činjenica da se kontunitet nagrađivanja  nastavlja. Predhodnih godina nagrađivani sa ove teritorije su ,,Tošina kuća“ i ,,Salaš Isailovi“.

Ove godine , sa ove  teritorije imamo nagrađene u dve kategorije:

-Plaketa za dostignuti kvalitet usluga u kategoriji restoran ,,Diana“

-Plaketa za razvoj i unapređenje dečijeg i omladinskog turizma SRP Zasavica.

Odato priznanje za kvalitet usluga svakako doprinosi unapređenju turističke ponude Sremske Mitrovice , a na čijem unapređenju i promovisanju Turistička organizacija Grada Sremska Mitrovica kontinuirano radi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*