Čudesna priča milionera iz Velike plane – Naučio da igra INDIJSKI PLES i obogatio se preko noći

Zaigraj indijski ples i postani milioner!

 

Svi igrači koji su barem jednom zaigrali rulet znaju koja je doza adrenalina i uzbuđenja prisutna tokom zabave. Svi igrači znaju, ali mali broj njih uspe je da ostvari dobitke iz svoje mašte.

 

Ipak, postoje i oni koje s pravom možemo nazvati krunisanim kraljevima ruleta! Jedan od njih je definitivno momak inicijala M. M. iz Velike Plane.

 

  1. M. je večiti zaljubljenik u live dealer igre, pa je s toga Roulette 8-Indian provajdera Pragmatic Play bio logičan izbor. Indijanski ples na ivici ruleta doneo je ovom momku neverovatan dobitak vredan 1.800.000 DINARA!

 

Prva ruka i pogođen broj 19 „u glavu“ doneo je vernom igraču Meridiana sjajan fond nakon kojeg je mogao da postavi maksimalan ulog.

 

Žurka je tek tada počela! M. M. je promenio opkladu i igrao je na broj devet i brojeve oko njega. Nakon nekih dvadesetak ruku cifra na njegovom korisničkom nalogu se vrtoglavo uvećala.

 

Kada se na njegovom nalogu našlo nešto manje od DVA MILIONA DINARA – bio je jasan znak da je kraj žurke.

 

Novi MILIONER je pridodat na listu već postojećih u Meridianu!

 

Ako i ti želiš da zaigraš indijanski ples predlažemo ti da se REGISTRUJEŠ!

 

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

 

Novoregistrovane igrače u Meridianu očekuje sjajan BONUS DOBRODOŠLICE! Ako još uvek nemate aktivan korisnički nalog, pravi je trenutak da se REGISTRUJETE i otkrijete svet čarobne zabave.

 

Odmah nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog će biti uplaćeno 1.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti na celokupnoj slot ponudi!

 

Preuzmite vašu dozu bonusa i pretvorite ga u OZBILJNU LOVU!