Ћирић: Румско културно лето најсадржајније до сада

Манифестација румско културно лето полако улази у своју завршницу. Велики број извођача представио се ове године Румљанима у оквиру манифестације која је била најсадржајнија до сада. Клрајњи резултат је 50 програма у чијој припреми су учествовали Културни центар, Градска библиотека и Завичајни музеј, а одржано је чак 24 концерта.

Као завршница организован је концерт Звонка Богдана који је привукао велики број Румљана, али и љубитеља тамбурашке музике из целог Срема.

Овогодисње културно лето у Руми било је једно од насадржајнијих. Велики број културних и забавних садржаја испунио је на најлепши начин живот румљана током летњег периода. Из локалне самоуправе поручују да су овога пута дали свој максимум како би сви они који су остали у Руми овог лета, имали прилику за добро дружење и узивање у разноврсном прогарму.

 

На радост свих љубитеља тамбурашке музике на градском тргу у Руми наступио је и Звонко Богдан који је румљање увесељавао пуна два сата. Певале су се најпознатије тамбурашке песме чиме је званично и закљкучено овогодишње културно лето.

 

Све садржаје који су ове године организовани у оквиру Културног лета, румљани ће дуго памтити. Уједно то ће бити и велики посао за локалну самоуправу, која за следећу годину мора бити још креативнија у избору садржаја које ће представити суградјанима.