Бошко Обрадовић у договору са ДС помогао одржавање геј параде!

Конзервативни покрет НАШИ подсећа јавност на политичку прошлост Бошка Обрадовића који је 2010. године издао патриоте и родољубе који су 2010. године изашли на протесте против геј параде.

„Подсећамо да је Бошко Обрадовић још 2010. године погазио договор са патриотским покретима и уместо на дан одржавања геј параде 10.10.2010. године када су били договорени протести, он је организовао „породичну шетњу“ дан раније у договору са Демократском странком, која му је касније за ову помоћ помогла да Двери изађу први пут на изборе.

Конзервативни покрет НАШИ подсећа на овај догађај јер Бошко Обрадовић и сада покушава да се сакрије иза народних литија и протеста представљајући себе као организатора, док се у реалности ради о јефтином политиканту који жели да се окористи о народно незадовољство због најаве одржавања „европрајда“.

Бошко Обрадовић је у сваком смислу лажна патриотска опција која лута у својој политици и политичким ставовима, од Ђиласа и Маринике па до Др Несторовића и монархиста и једино што га интересује то је лагодан живот који има од бављења политиком.

Бошко нас не можеш да слажеш.“