Богат садржај на градској плажи у Сремској Митровици

Купалишна сезона на градској плажи у Сремској Митровици званично је почела 10.јуна, а данас су митровачко море посетили мала градоначелница Марија Мајсторовић са другарима. Као и сваке године, Град Сремска Митровица припремио је занимљиве садржаје за све узрасте.

Сремскомитровачко море и ове године спремно дочекује све посетиоце. Градску плажу обишли су митровачки основци који су се упознали са садржајима које нуди плажа у Сремској Митровици.

Домаћин својим другарима из Основне школе „Бошко Палковљевић Пинки“ и Предшколске установе „Пчелица“ била је мала градоначелница Марија Мајсторовић.

Из буџета Града Сремска Митровица ове године издвојено је 16 милиона динара за уређење плаже. Новина је клупа за мајке, на којој ће све мајке моћи да подоје и пресвуку своје бебе. А ево шта још нуди градска плажа.

Купалишна сезона званично траје до 10.септембра и наредна три месеца Митровчанима али и гостима са стране на располагању су спасилачка и лекарска служба, радници Комуналија задужени су за хигијену, а на пулту Туристичког инфо центра посетиоци плаже моћи ће да се упознају са туристичким потенцијалима града на Сави. Најављен је и богато културно и спортско лето.

Биљана Селаковић