Blagi pad broja obolelih na dnevnom nivou Blagi pad broja obolelih na dnevnom nivou
Uprkos povećanju broja zaraženih korona virusom na teritoriji Opštine Stara Pazova beleži se blagi pad stope zaraženosti i novoobolelih na dnevnom nivou. Prema podacima... Blagi pad broja obolelih na dnevnom nivou

Uprkos povećanju broja zaraženih korona virusom na teritoriji Opštine Stara Pazova beleži se blagi pad stope zaraženosti i novoobolelih na dnevnom nivou. Prema podacima na kraju prošle nedelje bilo je ukupno 938 aktivnih slučajeva. Pozorišta, bioskopi, muzeji i druge institucije kulture prema najnovijim merama Kriznog štaba radiće do 21 sat, dok će tržni centri i ugostitetljski objekti i ovog vikenda ostati zaključani.

Tokom vikenda u Opštini Pećinci je potvrđeno 22 nova slučaja infekcije virusom COVID-19, 7 u subotu i 15 u nedelju. Za to vreme je obavljeno ukupno 118 pregleda, a na korona virus je testirano 57 pacijenata sa simptomima respiratornih infekcija.Iako je tokom prethodne nedelje u pećinačkoj opštini registrovan nešto manji broj slučajeva zaraze, a i broj prvih pregleda je smanjen u odnosu na kontrolne preglede, u Štabu za vanredne situacije Opštine Pećinci naglašavaju da epidemiološka situacija još uvek nije stabilna i apeluju na građane da i dalje poštuju sve propisane mere zaštite od širenja infekcije.

Nema još komentara.

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Skip to toolbar