Beška: U toku bušenje bunara Beška: U toku bušenje bunara
U toku su radovi na bušenju bunara u Beški. Bunar je neophodan, pre svega, zbog nesmetanog funkcionisanja novoizgrađenog vodovoda u Čortanovcima. Kako kaže Dragoljub... Beška: U toku bušenje bunara
U toku su radovi na bušenju bunara u Beški. Bunar je neophodan, pre svega, zbog nesmetanog funkcionisanja novoizgrađenog vodovoda u Čortanovcima. Kako kaže Dragoljub Trifunović, vd direktora JKP „Vodovod i kanalizacija“ Inđija radovi su počeli 20. septembra i odvijaju se predviđenom dinamikom.
 %d0%b1%d0%b5%d1%88%d0%ba%d0%b0-1
-Radovi su počeli 20. septembra i do sada je urađena istražna bušotina na 135 metara dubine nakon toga i karotaža, tj. ispitni deo koji treba da pokaže gde su izvorišta i na kojim dubinama se nalaze. Sada smo u delu posla koji se odnosi na bušenje bušotine na odgovarajuću meru od 820 mm i tokom vikenda će ona biti završena. Radovi se odvijaju predviđenom dinamikom, posle čega slede elektro radovi, izgradnja šahta i poveznih cevovoda. Ne možemo tačno reći, ali očekujemo da bunar u Beški početkom decembra  bude u potpunosti završen – kaže Trifunović.
Kada je u pitanju vodovodna mreža u Čortanovcima do sada su okončani svi radovi u primarnoj i oko 40 odsto radova u sekundarnoj mreži. Kako ističu predstavnici „Vodovoda“, priključenje domaćinstava i postavljanje vodomera vršiće se nakon puštanja u rad novog bunara u Beški.

Nema još komentara.

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Skip to toolbar