Беочинско културно лето

У недељу, 10. јула, наступом “АМАДЕУС БЕНДА” обележен је почетак традиционалне летње манифестације “БЕОЧИНСКО ЛЕТО” чији је покровитељ општина Беочин.

Председница општине, Биљана Јанковић свечано је отворила ову манифестацију.

 

Овогодишњи програм “БЕОЧИНСКОГ ЛЕТА” трајаће до 14. јула а публику у наредним данима очекују разноврсни бесплатни садржаји који су намењени и нашим најмлађим суграђанима кao и њиховим породицама.

 

Посетиоци ће у понедељак, 11. јула od 19 часова на платоу испред Дома културе имати прилику да погледају представу „Принцеза и два љута гусара“ коју изводи позориште „Maximus Art“ из Београда. У уторак, 12 јула, од 19 часова наступиће и луткарско позориште „Бајкамела“ са својом популарном представом „Јежева кућица“, рађеној према тексту Бранка Ћопића, а у среду, 13. јула, такође од 19 часова на репертоару ће се наћи и интерактивни мини мјузикл „Маштошумске питалице“ који је пприпремила „Moni Cart“ продукција.

 

У вечери затварања „Беочинског лета“, у четвртак, 14. јула од 21 час беочинску публику ће својим наступима забавити Милош Бркић и Габријела Пејчев.

Свим суграђанима и гостима нашег града желимо угодан боравак и добар провод у наредним данима!

Добродошли у Беочин и још једно “БЕОЧИНСКО ЛЕТО”!

 

 

Фото: Центар за културу, спорт и туризам општине Беочин