Beočin učestvuje u takmičenju Srbija u ritmu Evrope (VIDEO)

Arsena Sapi i Dunja Šušak predstavljaće ove godine opštinu Beočin na dečijem muzičkom takmičenju Srbija u ritmu Evrope koje će u septembru biti održano u Čačku. Njima je direktor programa Srbija u ritmu Evrope, Igor Karadarević saopštio da će predstavljati Ukrajinu i to pesmom Jamala.

Igor Karadarević, direktor Programa srbija u ritmu evrope na Prvoj Tv, posetio je danas opštinu Beočin i saopštio lepe vesti ovogodišnjim predstavnicama te opštine koje će biti učesnice tog veoma popularnog takmičenja. Naime, opština Beočin će ove godine na takmičenju koje će biti održano u Čačku u septembru predstavljati Ukrajinu sa evrovozijskom pesmom Jamala.

Na najvećem  dečijem muzičkom takmičenju u našoj zemlji opštinu Beočin će predstavljati Arsena Sapi i Dunja Šušak, koje su bile nabolje na nedavno održanoj audiciji.  Kažu da su zadovoljne što će imatzi priliku da predstavljaju Ukrajinu, a pesma koju će izvesti biće pravi izazov za njih.

Pred ovim devojkama je usavršavanje pevanja i plesa kako bi bile spremne za takmičenje koje će biti održano u septembru u Čačku. Ukoliko dobiju najviše glasova svih članova žirija i glasova koji budu stizali sms porukama, Arsena i Dunja će o trošku takmičenja Srbija u ritmu Evrope putovati u Ukrajinu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*