Беочин: Традиционални пријем за најбоље ученике

У згради општине Беочин уприличен је традиционални пријем најбољих ученика из ОШ „Јован Грчић Миленко“ из Беочина и ОШ „Јован Поповић“ из Сусека.

Ученике, њихове родитеље, наставнике, као и директоре две школе угостила је председница Општине Беочин Биљана Јанковић, председник СО Немања Вилић и начелник ОУ Секула Петровић.

У свом обраћању присутнима, председница Јанковић је са пажњом поздравила наше најбоље ученике, истакавши да су они будућност Беочина коју желимо да задржимо и честитала им на оствареном успеху и запаженим резултатима те уручила и пригодне поклоне за остварени успех у виду књига за Вуковце и лаптоп рачунара за ученике генерације.

Ове године на територији општине укупно је 10 добитника дипломе „Вук Караџић“, највишег признања за тај ниво образовања.

Из ОШ „Јован Грчић Миленко“ из Беочина добитници дипломе „Вук Караџић“ су: Страхиња Јањић, Јована Мићић, Дуња Мишчевић, Димитрије Сакан, Михајло Бикар, Соња Божић, Огњен Сенковић, Анастасија Муратовић и Маријана Симић. За ученика генерације 2021/2022. изабран је Михајло Бикар.

Из ОШ „Јован Поповић“ из Сусека, добитница Вукове дипломе је Наташа Николић, која је такође и изабрана ученица генерације 2021/2022.

ИЗвор/ Фото/ Општина Беочин