Add title Add titleSutra počinje prvi festival „Pazovački pozorišni dani“

Sutra počinje prvi festival „Pazovački pozorišni dani“u Staroj Pazovi biće održan festival „Pazovački pozorišni dani“. Od sutra pa do 21. novembra ljubitelji pozorišta moći će da pogledaju predstave pozorišta koja stižu iz 10 različitih gradova u Srbiji. Centar za kulturu je organizator i inicijator događaja uz podršku Opštine Stara Pazova.

Reditelj Aleksander Bako, čija će predstava „Sve o ženama“ otvoriti festival, istakao je da su „Pazovačke pozorišne dane“ pokrenuli sa ciljem razmene predstava u sredinama, gde su aktivna pozorišta.

Program:

U utorak, 16. novembra od 20 časova, festival otvara predstava „Sve o ženama“ AP „Mirko Tatalović – Ćira“ iz Nove Pazove.  U sredu će nastupiti pozorište iz Smedereva sa predstavom „Doktor Šuster“, u četvrtak je na programu „Bajka o pozorištu“, predstava iz Uba, u petak iz Jagodine dolazi komad „Opet plače, al sad od sreće“, u subotu „Majstori, majstori“ pozorišta iz Požarevca a festival će zatvoriti pozorišni stvaraoci iz Smederevske Palanke sa komadom „Šta je sobar video“.

Ulaznice po predstavi koštaju 200 dinara a može se kupiti i komplet u iznosu od  800 dinara.

Projekat „Kultura kao mentalna hrana“ sufinansiran je iz Budžeta Opštine Stara Pazova. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*