РАЈИЋ: ПОДРШКА ВУЧИЋУ И СНС-У ЈЕ ВИША НЕГО НА ПРОШЛИМ ИЗБОРИМА

Предраг Рајић, специјални саветник министра одбране Милоша Вучевића и члан Главног обора СНС-а боравио је данас у посети Срему где је имао прилике да разговара са грађанима и да види како они живе.

 

„Грађани су пуни оптимизма, они су задовољни и желе да се настави реформски пут Александра Вучића и сигуран сам да ће их та жеља и водити када буду гласали 17. децембра на изборима. Очекујем да људи масовно изађу на изборе и да не мисле да је све унапред решено“, рекао је Рајић приликом данашњег гостовања у емисији Отворени студио на Телевизији Фрушка гора.

Он се осврнуо и на све велике инвестиције у Срему које, како је навео, нису важне само за Срем већ и за друге крајеве наше земље, али и за повезивање Србије са Репубилком Српском. Међу најважнијим пројектима свакако је истакао завршетак Ауто пута Рума – Шабац, као и радове на изградњи Фрушкогорског коридора.

„Срем је данас богата регија, знам неке људе из Београда или Новог Сада, који долазе овде да раде. Овде сви имају посао. Знам да овде живе вредни и радни људи, који знају да цене оно што се уради и због тога Александар Вучић има овде високу подршку бирача. Зато очекујем високу излазност и велику подршку листи СНС-а „Србија не сме да стане“.

Рајић је истакао да је сва прилика да је подршка СНС – у  и већа него на прошлим изборима, не спорећи популарност Александра Вучића, из очекивање да ће СНС остварити добар резултат и имати висок проценат подршке бирача.

Емисија је на програму Телевизије Фрушка гора вечерас од 20 часова.