НОВОГОДИШЊОМ МАГИЈОМ ДО ФАНТАСТИЧНИХ БОНУСА УЗ ХОЛД’ЕМ ПОКЕР ТУРНИР!

У првом дану Нове 2023. године Меридиан је спремио изненађење за љубитеље покера! Забавите се уз сјајан турнир и чаробни бонуси су ваши!

Уколико желите нешто јединствено и непоновљиво током празничног периода потребно је само да узмете учешће у једној од сјајних промоција у оквиру Меридиановог Новогодишњег Календара!

Сваког дана све до 12. јануара смењиваће се различите промоције које ће обрадовати љбитеље свих врста игара.

Првог дана Нове 2023. године одушевиће се љубитељи покера. Током овог дана одржаће се турнир на три игре: Холд’ем Покер, Холд’ем Покер 2 и Луцкy Сходоwн Холд’ем Покер провајдера Мицрогаминг.

Поента турнира је да освојите што више партија, а свака победа вам доноси један бод помоћу којег напредујете на ранг-листи најбоље пласираних играча.

Награде очекују 10 најбољих играча на листи, док че апсолутни шампион освојити 2.000 ДИНАРА БОНУСА! Бонус се уплаћује већ следећег дана и потребно је да га извртите на било којој од игара из категорије слотови.

Уживајте у Новогодишњој покер авантури, ексклузивно у Меридиану!

РЕГИСТРУЈ СЕ – ПРЕУЗМИ БОНУС

Све новајлије у Меридиану очекује посебан БОНУС ДОБРОДОШЛИЦЕ! Ако још увек немате активан кориснички налог сада је прави тренутак да се РЕГИСТРУЈЕТЕ.

Неколико тренутака након РЕГИСТРАЦИЈЕ на ваш налог ће бити уплаћено 200 ПОКЛОН СПИНОВА на авантуристичкој слот игри Маyа’с Треасуре коју нам представља провајдер Еxпансе Студиос!

Ваша забава почиње и пре него што депонујете новац на свој кориснички налог!