Želiš savršen USKRŠNJI POKLON? Ovde preuzmi najnovije modele iPhone-a i Apple Watch!

Meridian vam predstavlja savršenu promociju povodom predstojećih praznika – uživajte u nestvarnoj zabavi i preuzmite fantastične robne nagrade.

 

Praznična magija u Meridianu je uveliko u toku – sve do 20. aprila se možete zabaviti uz Uskršnju Eggstravaganzu! Sve što se od vas traži jeste da uživate u kompletnoj slot/live dealer/poker ponudi.

 

Pre nego što započnete vašu avanturu, potrebno je da podesite svoje uloge na barem 20 DINARA po spinu. Svakim odigranim spinom osvajate 20 poena kojim napredujete na rang-listi najbolje pasiranih igrača, dok vam 100 DINARA uloženih kumulativno donose ekstra poen.

 

Vrhunske robne nagrade očekuju tri najbolje plasirana igrača. Pobednik ove avanture osvaja magični iPhone 14, dok drugoplasirani igrač osvaja još jedan model iPhone-a i to 13! Čarobnu nagradu će osvojiti i trećeplasirani na listi, a njega očekuje Apple Watch!

 

Provedite još jedan praznik uz Meridian i preuzmite svoj Uskršnji dar!

 

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

 

Novoregistrovane igrače u Meridianu očekuje specijalan BONUS DOBRODOŠLICE! Ako još uvek nemate aktivan korisnički nalog, pravi je trenutak da se REGISTRUJETE i otkrijete svet čarobne zabave.

 

Odmah nakon REGISTRACIJE na vaš nalog će biti uplaćeno 300 POKLON SPINOVA na avanturističkoj slot igri Wild White Whale.

 

Neodoljiva avantura počinje i pre nego što uplatite novac na svoj korisnički nalog.

 

BONUS VEST:

 

Da li ste znali da je igrač MERIDIANA iz NIŠA OBORIO EVROPSKI REKORD KADA JE REČ O DOBICIMA NA SLOT IGRAMA? Igrajući Wild Crusade: Empire Treasures S.J. iz NIŠA je osvojio 132.211.421 DINAR!

 

https://youtu.be/EvUwRw5_y-0

 

 

GRAND DŽEKPOT U IZNOSU od blizu 1.130.000 EVRA ostaće zabeležen kao najveći dobitak ikada isplaćen u našem regionu!

 

Možda si baš ti naš naredni MULTIMILIONER.